Inställningsdrill

Aktiverade muskler

Du tränar din inställning till livet, en genuint glad och positiv grundinställning till livet gör dig starkare inifrån och ut.

Det går att leva ett aktivt liv under småbarnsåren, ge dig själv lite tid att komma in i den nya konstinstallationen – du kommer att hitta lösningar som fungerar för dig och din familj.

Ställ in dig på att det är fullt möjligt att förändra och bygga upp din kropp. Just du KAN och kommer att lyckas med detta. Var stolt och glad över dina träningsframgångar. Tänk “många träningar små” och att all träning är bra träning.

All träning ÄR verkligen bra träning. Allt röra-på-sig gör skillnad. Var lite schyst mot dig själv, anpassa träningen efter just dina förutsättningar – så som de är precis just nu i ditt liv.

Träna så här:
1: Gör ett eget motivationsmantra för att träna upp en positiv inställning till din kropp efter graviditet och förlossning, eller använd det i exemplet nedan.

2: Upprepa ditt motivationsmantra flera gånger om dagen. Upprepa det extra ofta när det känns motigt.

3: Skriv det gärna på en lapp och placera på ett ställe där du automatiskt ser den, vid ytterdörren till exempel. Eller lägg in det som en återkommande påminnelse på telefonen, som du ser dagligen.

Exempel motivationsmantra:
“Kroppen förändras under graviditeten – men den går att förändra igen. Och jag KAN göra det!”

Bebisen är din bäste PT